Jurnal de la Canalul „Siret-Bărăgan”, 1989

     Vă invit să citiţi aventurile unor liceeni din toamna anului 1989, în timpul participării ca brigadieri pe Şantierul Naţional al Tineretului, Canalul Magistral „Siret-Bărăgan”! Acestea sunt cuprinse în cartea „Am fost brigadieri fericiţi”, scrisă după jurnalul zilnic întocmit în perioada 4 Sept-1 Nov. 1989, cât am lucrat la acel canal. Toate personajele şi faptele descrise în carte sunt reale! Pe scurt, povestea este următoarea: în luna August 1989 eram elev la Liceul Industrial „George Coşbuc” din Bucureşti, când toți cei care urma să trecem în clasa a XI-a am fost solicitaţi de către U.T.C. să efectuăm un stagiu de practică la Canalul „Siret-Bărăgan”. 
Odată cu noi mai fuseseră convocaţi şi elevi de la Şcoala Profesională „Dimitrie Cantemir”, împreună urmând să formăm ceea ce avea să se numească „Brigada Bucureşti”. Este important de menţionat faptul că acest stagiu de practică petrecut de noi la canal, reprezintă ultimul din istorie de pe un Şantier Naţional al Tineretului!
Va invit sa cititi aceasta carte si sa intrati în vârtejul aventurilor de tot felul ale unor liceeni de la sfârsitul anilor ’80! Întâmplari care mai de care mai amuzante, dar si dramatice, diferite evenimente specifice vremii, povesti de dragoste, practic tot ceea ce tine de vârsta adolescentei. Toate petrecute în contextul special al vietii de brigadier pe un Santier National al Tineretului din România anului 1989! Mai mult, întregul continut al cartii poate fi considerat drept o marturie despre un eveniment important din istoria recenta a tarii noastre! Menţionăm că această carte nu există deocamdată în format tipărit, ci numai electronic, în format PDF!!

Achizitionati acum cartea electronică „Am fost brigadieri fericiti" la pretul de numai 16 lei în două moduri, la alegere:
1) Prin Poştă cu plata ramburs, preţ 16 lei + taxe poştale (pe CD);
2) Prin achiziţie electronică pe www.paypal.com la adresa de email aurelsend (at) yahoo.com. INDICAŢI în mesajul de pe paypal.com, e-mailul unde doriţi să primiţi cartea!
Cartea are 188 de pagini în format "PDF"! O puteti salva pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastra si citi în orice moment al zilei, în drum spre serviciu, în tren, în avion, în cafenea, etc.
Lectură plăcută!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu